13 de gener 2007

Parque Nacional Los Alerces - 1/2

Des de Trevelin, combinant asfalt i terra, però sempre amb un fort i creixent vent en contra que dificultava molt l’avançament ens vem dirigir cap al “Parque Nacional Los Alerces”, on just abans d'entrar vam arribar als 1000 km!!!!
Vam arribar a Futalaufquen, una petita agrupació de cases que es troba a l’inici del parc. Els parcs nacionals d’Argentina poc tenen a veure amb els d’Espanya, per començar s’ha de pagar entrada (12 pesos pels estrangers, 3 per els de la zona), està ple de cotxes per tot arreu (aixecant pols bastant molesta a vegades) hi ha molts restaurants i càmpings on està permès fer foc encara que el nivell de perill d’incendi estigui al màxim (els argentins sense “parrilladas” no són persones),… un negoci turístic com un altra vaja. Tot i Així ens va agradar molt, sobretot les 3 o 4 caminades que vem fer, on el contacte amb la natura va ser altre cop molt impressionant.


Al càmping de Futalaufquen, al costat del llac ens i vam quedar 3 nits, per poder fer 2 excursions. La primera va ser per dins del bosc, un bosc molt antic, amb arbres ben grans i molts troncs caiguts. A estones molt obert i a estones molt tancat, creuant algun “Arroyo” i al final una cascada per finalitzar.
El segon dia vem pujar al cerro el Dedal, travessant més directament el bosc, i poden observar millor els diferents estrats. A la part de dalt vem poder trepitjar neu tot i la calor i veure una vista impressionant del llac.












1 comentari:

Anònim ha dit...

Nois! sembla que les muntanyes estiguin allà soles per vosaltres! no hi havia ningú i vàreu poder la immensitat de la bellesa?! o és que la gent treballa? com molts de nosaltres :(

Petons,maria.